Ny sjef i Trysil

Maria Åhgren overtar som ny administrerende direktør for de to Radisson Blu-hotellene i Trysil.

Publisert

Åhgren har lang erfaring i hotell- og restaurantbransjen, hvor hun har hatt roller som eier, daglig leder og hotelldirektør. Hun går fra sin stilling som administrerende direktør i Dömle Herrgård med gode resultater bak seg og ser frem til det nye oppdraget i Trysil.

NY SJEF: Maria Åhgren overtar som ny administrerende direktør på Trysil.

– For en drømmejobb! Det å få lede to fantastiske hotell med engasjerte og lidenskapelige medarbeidere i Norges største skianlegg er både spennende og utfordrende. Hotellene er inne i en veldig positiv fase, og jeg gleder meg til å bidra til utviklingen videre. Jeg er sikker på at vi sammen vil skape en strålende fremtid med enda flere skandinaviske og internasjonale gjester, sier Åhgren.

Bonden er fornøyd

Helge Bonden, som har vært konstituert administrerende direktør siden november 2017, er veldig fornøyd med rekrutteringen.

– Maria er en erfaren leder og lagspiller med stor drivkraft og energi som vil være av viktig for resorthotellene og Trysil, sier Bonden. – Vi gleder oss til å hilse henne og familien hjertelig velkommen til Trysil.

En bra sesong

Helge Bonden forteller at vintersesongen 2017-18 har vært historisk god for resorthotellene i Trysil, og har også forventninger til sommersatsingen:

– Vi ser et økende besøk om sommeren og i fjor hadde vi en vekst på 39% i antall gjestedøgn. Vi vil derfor fortsette med å tilrettelegge for våre sykkelgjester. Denne sommeren oppgraderes Radisson Blu Bike Park rett utenfor døren. I tillegg vil vi ha vår restaurant Sagbruket åpen for lunsjservering til sultne syklister. Radisson Blu Resort Trysil skal dessuten for andre gang være hovedarena for Norges største sykkelfestival, Utflukt, 21. - 24. juni. Vi gleder oss og ser frem til sommeren, sier Bonden.

Powered by Labrador CMS