HELT KOKOS: Kokos-is er alltid populært. Særlig når den tilbys som vegansk alternativ.

Endelig fem kule nyheter

Vegansk kokos, tyggegummi eller Japp? Dette er årets første kuleis-nyheter fra Hennig-Olsen Is.

Publisert Sist oppdatert


Iskremprodusenten kickstarter iskremsesongen med fem forskjellige smaker. Nykommerne skal lokke både godtemumsene, veganerne, kaloritellerne og nostalgikerne til kuleisdisken.

LAVKARBO: Redd karbohydrater. Da er denne redningen.

— Når vi utvikler nye smaker har vi både tradisjoner og trender i tankene. Mange sverger til den klassiske fløteisen og alt den inneholder, andre ønsker lettere alternativer med mindre sukker og færre kalorier, mens noen trenger melkefrie og veganske alternativer, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Fem nyheter

I februar lanserer Hennig-Olsen Is fem nye smaker i kuleis-kategorien: 

NYT Sjokolade: Mindre fett og kalorier

VEGANSK: Det veganske tilskuddet 100 prosent melkefritt .

Den populære nyheten fra 2019 kommer nå også som kuleis. NYT har 40 prosent færre kalorier, lavere fettinnhold, mindre sukker, og maks sjokoladesmak.

Vegansk kokos: Et forfriskende alternativ

Hennig-Olsen Is tar suksessen DUGG Vegansk Kokos-is til kuleisdisken. Slik som forgjengeren er det nye veganske tilskuddet 100 prosent melkefritt og laget med naturlig frisk kokosmelk, kombinert med Hennig-Olsens egen sjokoladesaus.

Bubble gum: Tyggis i kjeks eller beger

Dette er en fargerik fløteis som appellerer til enhver godtemoms. Bubble gum tar deg til barndommen med sin karakteristiske duft og søte smak. Du kan ikke blåse store bobler med den – men Hennig-Olsen garanterer at den smelter på tungen.

LIDENSKAP: For deg som trenger en smak med litt passion.

Pasjonsfrukt: Frisk og fargerik fløteis

En fløteis med ren og naturlig smak av pasjonsfrukt med ekte pasjonsfruktstener og en frisk gulfarge. En deilig kombinasjon av tropisk syrlighet og den runde fløtesmaken Hennig-Olsen Is er kjent for.

Japp: Favoritt returnerer i kuleform

I fjor gikk småisen Japp iskrembar ut av produksjon. Nå blir den folkekjære smaken tilgjengelig som kuleis! Dette er en fløteis med det beste fra to verdener: sjokolade med fløtekaramellsaus og myke Japp-biter.

Erstatter 1,3 millioner plastskjeer

Som en del Hennig-Olsens initiativ for å redusere plastforbruk, erstatter iskremprodusenten også 1,3 millioner plastskjeer med skjeer i tre.

– Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. I fjor tok vi Plastløftet i samarbeid med Grønt Punkt, og reduserte plastforbruket med over 60 tonn årlig. Vi skal redusere enda mer, og dette er en av tiltakene våre i 2020, avslutter Paal Hennig-Olsen.

Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Powered by Labrador CMS