Numa Group har kjøpt opp nederlandsk boutiquehotell-selskap

Har nå mer enn 5.200 enheter. 

Nylig ble det kjent at den hurtigvoksende tyske digitale hotellkjeden ansatte Fredrik Berlin som nordisk sjef, og informerte samtidig at de har store vekstambisjoner på vegne av det nordiske markedet. I Norge er Numa representert med to hoteller. 

Adm. direktør, gründer og medeier i Numa Group, Christian Gaiser.
Adm. direktør, gründer og medeier i Numa Group, Christian Gaiser.

I en pressemelding skriver Numa Group  at de har fullført oppkjøp av Yays Proprium Capital Partners, som er et nederlandsk boutiquehotell-selskap som i dag driver 489 hotell-leiligheter i Nederland, Belgia og Frankrike. I tillegg til eiendommer i Madrid, Frankfurt og Haag, som åpner opp for ytterligere 124 enheter.

Oppkjøpet ses som et et naturlig steg videre i selskapets vekststrategi, og den tyske hotellkjeden forvalter nå en portefølje på 4.700 hotell-leiligheter og rom fordelt på 28 europeiske byer med eiendomsverdier på 1.5 milliarder Euro. Med oppkjøpet av Yays vokser selskapets portefølje til mer enn 5.200 boenheter.

Adm. direktør og gründer av Numa Group, Christian Gaiser, sier følgende: 

– Vårt oppdrag hos Numa er å skape en ny kategori innen gjestfrihet som møter behovene til moderne forbrukere. Vi har bare skrapt i overflaten når det gjelder digitalisering og forbedring av hele reiseopplevelsen og streber alltid etter å bedre koble gjestene våre til deres favorittbyer. Yays tilbyr en svært attraktiv og kompatibel portefølje av eiendommer med fremragende karakterer og gjestetilfredshet – i markeder hvor Numa ikke er til stede ennå. Dermed gir Yyas et perfekt forsprang for Numa til å utvikle en førsteklasses posisjon i kjernemarkedene i Amsterdam og Paris – to av de 10 beste destinasjonene i Europa. Sammen med Yyas-teamet planlegger vi å akselerere vår felles vekst i Benelux og Frankrike.

Powered by Labrador CMS