Fredrik Berlin kommer fra jobben Artic Securities. Nå skal han hjelpe den hurtigvoksende tyske digitale hotellkjeden med ytterligere nordisk vekst.

Numa har vekstambisjoner - ansetter Fredrik Berlin i nyopprettet stilling

Den tyske hotellkjeden ønsker å øke porteføljen med flere hundre enheter. 

Publisert Sist oppdatert

Den heldigitale tyske hotellkjeden driver i dag to hoteller i Oslo: Numa Topp i Skovveien 15 på Frogner med 33 leiligheter og Numa Hallen i Oslo sentrum med 21 leiligheter i samarbeid med Carucel Eiendom. 

Nå Har Numa Group ansatt Fredrik Berlin som får ansvaret for Numas nordiske satsing, heter det i en pressemeldingen fra hotellkjeden.

Etter en fullført mastergrad i eiendomsinvestering startet Fredrik sin karriere som analytiker hos JLL og deretter som prosjektleder hos Pangea Property Partners. Han har også erfaring som eiendomsutvikler hos NCC. Han kommer til Numa fra jobben som direktør for Real Estate Corporate Finance hos Arctic Securities, skriver selskapet. 

Numa har per nå to lokasjoner i Oslo; Frogner i vest og rett ved sentralbanestasjonen i øst. Nå varsler den tyske hotellkjeden flere investeringer i Norge og Norden.

Hotellkjeden har i dag 4500 rom og leiligheter fordelt på 28 steder i 10 europeiske byer.

– Vi er fornøyde med at en erfaren eiendomsekspert som Fredrik Berlin blir en del av Numa Group. Han styrker vårt team med ytterlige kunnskap og ekspertise om det nordiske eiendomsmarkedet og har et stort nettverk, spesielt i Sverige og Stockholm. Med Fredrik Berlin på plass er vi rigget for videre ekspansjon i et attraktiv nordisk marked, sier president i Numa Group, Dimitri Chandogin.

– I løpet av de neste månedene ønsker vi å øke vår nordiske portefølje med flere hundre boenheter. Vår heldigitale forretningsmodell er særlig attraktiv i et nordisk marked med høye lønnskostnader, og vi leter nå intensivt i alle de nordiske hovedstedene etter passende eiendommer med beliggenhet i trendy og pulserende områder, sier Berlin.

Powered by Labrador CMS