Teknologiløft for First Hotels

TravelClick og First Hotels har underskrevet en eksklusiv samarbeidsavtale som sikrer First Hotels’ gjester, samarbeidspartnere og ansatte tilgang til markedsledende hotellteknologi.

Publisert

TravelClick og First Hotels har underskrevet en eksklusiv samarbeidsavtale som sikrer First Hotels’ gjester, samarbeidspartnere og ansatte tilgang til markedsledende hotellteknologi.

Gode løsninger for sentrale reservasjonssystemer, såkalte CRS’er, er et av de viktigste suksesskriteriene i reiselivsbransjen. Nylig skrev First Hotels under en avtale med en av de markedsledende aktørene, TravelClick.

– Med denne avtalen tar First Hotels et stort steg inn i morgendagens hotellteknologi. TravelClick har en unik plattform og vi kan nå tilby hele vår hotellportefølje ledende løsninger innen inntektsmaksimering, distribusjon og gjesteadministrasjon, sier Vibeke Raddum, admninistrerende direktør i First Hotels.

SJEF: Vibeke Raddum, administrerende direktør i First Hotels

Vurderte flere

Det var flyselskapene som først ute med CRS-løsningene. Disse bidro til å holde orden på reservasjoner, kapasitet og reisende uansett om flyturen ble bestilt i Paris, Kairo, Houston eller Hong Kong. I dag er CRS-ene høyteknologiselskaper som i vesentlig grad sikrer inntektsoptimaslisering gjennom områder som reservasjons- og bestillingsmotorer, weboptimalisering og gjesteadministrasjon.

– Vi vurderte flere leverandører, men så tidlig at TravelClick utmerket seg. For det første er deres eksisterende tilbud svært godt, men vel så viktig er deres evne og vilje til å videreutvikle produktet, sier Raddum.

Vil utvikle mer

I år har selskapet blant annet videreutviklet en rekke prissettingsverktøy, datadrevne integrasjonsløsninger samt funksjonalitetsforbedringer. Flere nyvinninger kommer fortløpende. 

– Vi vil gå igang med flere utviklingsprosjekter med First Hotels, blant annet en fullstendig integrert lojalitetspoenginnløsing med vårt egetutviklede program iHotelier Booking Engine 4.0. For å nå våre ambesiøse mål er vi avhengig av tett dialog og hyppig oppfølging av First Hotels-teamet, og vi ser frem til å utvikle flere transformative løsninger sammen med dem, sier Jan Tissera, administrerende direktør for internasjonalt salg i TravelClick.

Klar for Norden

Tissera legger ikke skjul på at TravelClick er mer enn klare for å innta Norden.

– Selv om vi er en global aktør med virksomhet i 176 land, er det ingen hemmelighet at vi i lengre tid har vært interessert i å finne en fremoverlent samarbeidspartener i det nordiske markedet. Dette fant vi i First Hotels og er sikre på at hotellkjedens gjester, samarbeidspartenere og ansatte vil nyte godt av denne avtalen.

Powered by Labrador CMS