Comfort-hotell på Gaselleliste

Etter flere års hardt arbeid og gode resultater er Comfort Hotel Xpress Central Station inne på årets Gaselleliste i Dagens Næringsliv.

Publisert

Den gjeve nominasjonen gjør også at hotellet er med i konkurransen om å bli Årets Gasellebedrift på kåringen i desember.

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste må bedriften de siste årene ha minst doblet omsetningen over fire år, ha positivt samlet driftsresultat, ha omsetning over én million kroner første år, levert godkjente regnskaper, unngått negativ vekst og være registrert som aksjeselskap.

– Vi er ydmyke over å være nominert til Årets Gasellebedrift, og jeg ønsker å rette en stor takk til hele crewet som gjør et fantastisk jobb hver dag for at vi skal være det naturlige valget for våre gjester. Det er takket være dem at vi har hatt en jevn og positiv vekst siden dørene åpnet på hotellet. Gjennom vårt gjesteløfte jobber vi hver dag med å ta vare på våre medmennesker og planeten vår samtidig som vi driver hotellet lønnsomt. Selected service er fremtiden og vi er utrolig stolte av å få være en del av Comfort Hotel, sier Emelie Hamberg, General Manager, Comfort Hotel Xpress Central Station.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med Bisnode. Årets Gaselle blir kåret 5. desember 2018.

Powered by Labrador CMS