KLATRET I GRADENE: Thea Lygre har vært i hotellbransjen siden 2015, nå blir hun direktør.
KLATRET I GRADENE: Thea Lygre har vært i hotellbransjen siden 2015, nå blir hun direktør.

Fra deltidsstilling til hotelldirektør

Thea Lygre blir direktør ved Clarion Collection Hotel Grand Olav.

I 2015 startet Thea Lygre i en deltidsstilling ved Comfort Hotel i Trondheim. Deltid ble raskt til heltid, og etter hvert har Lygre både vært vikariende hotellsjef ved Quality Hotel Augustin, resepsjonssjef og hotellsjef ved Comfort Hotel Trondheim. 

LES OGSÅ: Høyfjellshotellet åpner dørene igjen - med ny direktør

Og nå flytter hun 100 meter ned i gata og overtar som direktør ved Clarion Collection Hotel Grand Olav, heter det i en pressemelding fra Strawberry. 

– Thea Lygre har vist seg som utrolig kunnskapsrik, hardtarbeidende og en leder med stort humør. Hennes bakgrunn passer perfekt inn på Clarion Collection Hotel Grand Olav og det blir spennende å se hvordan hotellet vil utvikles under hennes lederskap, sier driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Norge, June Johansson, 

Hotellet ligger vegg i vegg med Trondheims kulturhus Olavshallen og har fått tilnavnet “backstage” av musikkmiljøet. 

LES OGSÅ: Heimr kjøper Fru Haugans i Mosjøen

Det har 106 gjesterom og to møterom. Som alle andre Clarion Collection Hotel er både frokost, “fika” og varm kveldsmat inkludert i oppholdet. 

– Det blir spennende å bytte kjede og jeg setter stor pris på tilliten jeg blir vist med å få ansvaret for Clarion Collection Hotel Grand Olav. Både hotellet og kjeden står overfor endringer det blir utrolig gøy å være en del av. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med nye kolleger, samtidig som vi kan samarbeide godt med alle våre søsterhotell i Trondheim, forteller Lygre.

Avtroppende direktør Randi Svenning går tilbake til å ha ansvaret for bare Comfort Hotel Trondheim.

Powered by Labrador CMS