HELRØDT: Camilla Thorsteinsen har de siste årene jobbet i Radisson Hotel Group - og startet 2. august i ny jobb på Økern.

Camilla har master i biologi og lederjobb i hotellbransjen

–  Det er så gøy i denne bransjen, sier Camilla Thorsteinsen.

Publisert Sist oppdatert

Radisson RED Oslo Økern:

Direktør: Jørgen Holte

Antall rom: 204

Aktuelt: Hadde ettårsjubileum 15.juli 2023

Den blide og utadvendte 33-åringen fra Fredrikstad startet 2. august som salgs- og bookingssjef på Radisson Red Oslo Økern med personalansvar for tre ansatte.

Hotellet med 204 rom og flotte konferansefasiliteter feiret nylig ett år – og styres av direktør Jørgen Holte.

Lekent og kreativt miljø

Thorsteinsen havnet i hotellbransjen ved en tilfeldighet. Etter ferdig studier og mastergrad i biologi i hovedstaden i 2015, takket hun ja til en 40 prosent stilling i resepsjonen på Radisson-hotellet i Nydalen året etter. 

BIOLOGEN: 33 år gamle Camilla har en mastergrad i biologi, men har ikke praktisert yrket.

Da var det gjort. Det ble ingen jobb innen biologi, men hotell for alle pengene. De siste årene har hun hatt ulike stillinger innen Radisson Hotel Group.

– Det er veldig gøy. Jeg hadde ikke vært i denne bransjen hvis jeg ikke hadde trivdes så godt, sier hun til Hotellmagasinet.

– Hva er inntrykket ditt av ettåringen på Økern, Camilla?

– Veldig bra! Jeg har hørt mye bra om menneskene her. Det er et moderne hotell med et ungt, kult, lekent og kreativt miljø. Et av de første spørsmålene jeg fikk av Jørgen, direktøren, under jobbintervjuet – var hvordan vi kan gjøre konferanse morsommere. Det sier mye om måten de tenker på. Det er spennende. 

Naturmenneske

Hotellet har Økern Portal som nærmeste nabo, så deler av konferansemarkedet ligger ikke langt unna…

– Forgjengeren har gjort en veldig god jobb. Jeg skal først bli kjent med staben og hotellet, så får vi se hvordan vi kan videreutvikle og iverksette eventuelle tiltak for å utvikle trafikken, sier hun.

Direktør Jørgen Holte er veldig fornøyd med ansettelsen:

– Vi er ekstremt stolte og ydmyke over å få Camilla inn i vår ledergruppe. Camilla har med seg vesentlig erfaring fra bransjen og vet hva kundene trenger. I tillegg er hun en leder med sterke lederegenskaper som ser teamets behov, er inkluderende og har god strategisk teft. Vi gleder oss til alt som kommer med Camilla bak de kommersielle spakene på RED.

33-åringen har det siste året vært i mammapermisjon. Hun er bosatt på Haugerud i Oslo - med marka som nærmeste nabo. Familien tilbringer mye tid i skogen. 

– Jeg har alltid hatt interesse for dyr og naturen. Det var nok også grunnen til at jeg valgte å studere biologi, sier hun. 

Powered by Labrador CMS