Videreføres i privat regi

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

På grunn av reduserte budsjetter må Innovasjon Norge si fra seg arbeidet med nettverksprosjektet "Håndplukket, Særegne Kurs- og konferansesteder". Arbeidet vil imidlertid bli videreført i privat regi av Håndplukket SA. 

Selv om Innovasjon Norge må si fra seg arbeidet, ønsker de å bidra til at prosjektet lever videre i privat regi gjennom Håndplukket SA. 

- Vi er svært glade for interessen i å videreføre Håndplukket. Dette vitner om at Håndplukket leverer det kundene etterspør og dermed står på egne ben.  Prosjektet har således vært nyttig og vellykket for de involverte bedriftene, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge i en pressemelding.

 

Merkevaren den samme
Før overtakelsen var prosjektet et samarbeid mellom Landbruket og Innovasjon Norge. Det startet i 2002 og har blitt forlenget med nye deltakere annethvert år.

Håndplukket vektlegger steder med et vennlig og tilstedeværende vertskap, gode møteromsfasiliteter, en varm atmosfære, spennende aktiviteter og med fokus på matopplevelser basert på kortreist mat og lokale råvarer.

Medlemmer i Håndplukket SA er tidligere og nåværende Håndplukkede bedrifter og andre som forplikter seg til å drive etter Håndplukket sin merkevare. Overtakelsen forutsetter at det ikke gjøres vesentlige endringer i det verdigrunnlaget og den merkevaren som allerede utarbeidet.

- Når de dyreste hodene i en bedrift skal samles er det mye tid og penger investert. Forventningene til hva en samling skal resultere i er alltid høye. Skal man prestere best mulig må man ha best mulig forhold. Det gjelder i sport som i næringslivet og på samlinger. Denne rammen er vår ambisjon for hva vi skal tilby våre kunder, avslutter Stian Færnes styreleder i Håndplukket SA.

Håndplukket SA ble stiftet 31. januar 2011, og registrert i Foretaksregisteret 02. april 2011. Formålet er å drive markedsmessig og faglig utvikling for medlemshotellene etter nærmere retningslinjer som fastsatt av årsmøtet. 

Main Image:
Thumbnail Image: