TripAdvisor's Choice

Nordic Choice Hotels presenterer i dag et unikt partnerskap med TripAdvisor om å integrere hotellselskapets hoteller i TripAdvisors "Umiddelbar bestilling-plattform".

Publisert Sist oppdatert

Nordic Choice Hotels presenterer i dag et unikt partnerskap med TripAdvisor, verdens største reisenettsted, om å integrere hotellselskapets hoteller i TripAdvisors Umiddelbar bestilling-plattform. Nordic Choice Hotels blir Nordens første hotellselskap som tilbyr hotellrom på TripAdvisors Umiddelbar bestilling-tjeneste.

Amerikansk tilbud

Muligheten til å bestille hotellrom via TripAdvisors Umiddelbar bestilling-tjeneste er for tiden tilgjengelig for amerikanske brukere av TripAdvisors mobile nettsider og applikasjon, og lar brukerne enkelt lage en hotellreservasjon gjennom TripaAdvisor uten å forlate nettstedet. Når integrasjonen er ferdig senere i år, vil amerikanske brukere på TripAdvisor kunne bestille rom på alle Nordic Choice-hotellene direkte. Nordic Choice Hotels består av fem unike hotellkjeder, Clarion Hotel, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resort og Comfort Hotel med totalt 175 hoteller i Skandinavia, som alle vil være tilgjengelig for bestilling på Tripadvisor.

-Vår ambisjon er å være førstevalget for reisende til Skandinavia, men vi vil også gjøre det enklere for våre gjester å bestille hotellrom uavhengig av hvor de søker opp rommet. Partnerskapet med TripAdvisors Umiddelbar bestilling-plattform er et av tiltakene vi gjennomfører for å gjøre det enklere for våre gjester å bestille rom på et av våre hoteller.  Partnerskapet med TripAdvisor vil føre til at vi når ut til flere internasjonale gjester, spesielt til hotellene våre i Stockholm, Oslo og København, sier Åsa Murphy, distribusjonsleder, Nordic Choice Hotels.

Mer konkurransedyktige priser

Under hele bestillingsprosessen vil TripAdvisor minne gjestene på at de bestiller gjennom en Umiddelbar bestilling-partner som Nordic Choice Hotels. TripAdvisor vil informere og gi gjestene tilgang til lenker og telefonnumre for å kunne kontakte partnerens kundeservice. Partnerne kommer til å håndtere kundeservicen.

-Vi er glade for at Nordic Choice Hotels har gått inn som partner i vår Umiddelbar bestilling-plattform. Vårt partnerskap med de lokale aktørene hjelper oss med å øke Umiddelbar bestilling-inventaret og gir oss muligheten til å tilby konkurransedyktige priser til vårt nettverk av millioner reisende, sier Robin Ingle, senior visepresident for globale salg, TripAdvisor.