Storåpning av Nordens første tvillinghotell

Torsdag var det duket for storåpning av Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel og Conference Centre Oslo Alna, det første tvillinghotellet i Norden med begge to hotellene under samme tak.

Publisert Sist oppdatert

– Carlson Rezidor Hotel Group er stolte av å styrke og videreutvikle sin posisjon som den ledende internasjonale hotellkjeden i Norden. Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel og Conference Centre er et spennende tilskudd til vår hotellportefølje. Ikke bare er dette i sammenheng som første hotellkjede i Norden med to hoteller under samme tak, men også i sammenheng å være med på videreutviklingen av ett av Oslos mest interessante utviklingsområder, sier Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Carlson Rezidor.

I anledning åpningen var der flere prominente gjester, blant annet hotelleier Lars Wenaas, Bente Bratland Holm, ”Turistsjef Oslo” og Administrerende Direktør i Visit Oslo og ikke minst CEO/ President i Carlson Rezidor Wolfgang Neumann og Nordensjef i Carlson Rezidor Thomas Engelhart.

Kvelden var en feiring av mangfold og ulike nasjonaliteter. Over 300 mennesker hadde tatt turen til Alna. Kash King, konferansier for kvelden, mest kjent som programleder på NRK Super, men nå aktuell som deltaker i «Skal Vi Danse», sørget for god stemning gjennom hele kvelden. Ett av kveldens høydepunkter var likevel når de ansatte, The Rezidor Secret Dancers, opptrådde. Dette har sitt utspring i NRK’s serie  «Adils hemmelige dansere», hvor de gjennom en periode på tre uker lærte koreografi og dans. 

Suksess

Hotellet åpnet i april, og har vært en suksess.
– Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel and Conference Centre er Oslos nyeste konferansehotell, hvor vi ønsker å gi våre kunder det lille ekstra når de skal arrangere møter eller andre arrangementer, sier administrerende direktør, Olav Brommeland som har hatt hendene full siden åpningen i april.

Tvillinghotellet ligger på Lindeberg i bydel Alna rett utenfor Oslo. Hotellets viktigste satsingsområde er kurs og konferanser. Med konferansefasiliteter på 2000 kvadratmeter og en kapasitet i plenum 800 personer, er Radisson Blu og Park Inn by Radisson Hotel and Conference Centre på Alna ett av Oslos mest avanserte konferanselokaler.