Silseth blir administrerende direktør

Publisert Sist oppdatert

Torgeir Silseth er ansatt som administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia ASA.

Torgeir Silseth er utdannet fra Norsk Hotellhøgskole og har allsidig bransjeerfaring fra inn- og utland. Han var adm. direktør ved Quality Hotel Hafjell fra 1991 til 1996 og deretter direktør for driften i Choice Hotels Scandinavia til 1999 da han ble visekonsernsjef, skriver Choice i en pressemelding.

Petter A. Stordalen har vært konsernsjef siden 1999. Han vil ventelig bli valgt til styreformann ved neste ordinære generalforsamling i selskapet.

Petter A. Stordalen mener at dette er en naturlig utvikling. Han sier: ”Torgeir er i praksis mannen som har ledet selskapet de siste årene, og jeg er overbevist om at han er rett person til å ta Choice til nye høyder”. Selv skal han sørge for videre vekst og utvikling av Choice fra sin post som styreformann.

'Choice er et selskap i sterk utvikling med høy aktivitet og betydelig ny hotellkapasitet under utvikling. Vi har et driv i organisasjonen nå som våre konkurrenter kan misunne oss. Jeg gleder meg til tiden fremover!' uttaler Torgeir Silseth.

Choice Hotels Scandinavia er et ledende nordisk hotellselskap med mer enn 150 hoteller i Norden og Baltikum, 18.000 rom og ca. 8.000 ansatte. Choice markedsfører hoteller under merkenavnene Comfort Hotel, Quality Hotel og Quality Resort, samt Clarion Hotel og Clarion Collection. Selskapet samarbeider med den internasjonale kjeden Choice Hotels International som har 5000 hoteller i 43 land med til sammen 420.000 rom.

Thumbnail Image: