Satser i Horten

Gulating ekspanderer og åpner nytt ølutsalg med rundt 350 varianter av øl i Horten.

Publisert Sist oppdatert

Gulating Ølutsalg åpner førstkommende torsdag 10.mars nytt ølutsalg i Vektergården Senter i Horten. Det nye ølutsalget vil bestå av mellom 300 og 350 varianter av øl og blir vel det mest omfattende ølutsalget i Nordre Vestfold. I tillegg har Gulating i Horten et bredt tilbud av utstyr og råvarer for hjemmebryggere og andre spennende produkter som er tilknyttet ølkulturen.

– Vi ser frem til å tilby publikum i Horten et bredt utvalg av ulike ølsorter, samtidig som vi har øl fra alle de store bryggeriene. For Horten Bryggeri er det spesielt hyggelig å være tilbake for fullt i ølbransjen med et bryggeriutsalg i Horten. Vi har siden relanseringen av Hortenspilsen i fjor høst blitt svært godt mottatt og vi har store forventninger til etableringen av GULATING i Horten, sier daglig leder Dag Kjeldsberg i Horten Bryggeri.

Horten Bryggeri har en unik og spennende historie helt tilbake til 1854. Det er datterselskapet Horten Bryggeriutsalg AS som står bak den nye satsingen.

– Vi er svært godt fornøyde med å samarbeide med Horten Bryggeri i etableringen av Gulating i Horten. Dette er et bryggeri med en tradisjonsrik historie som nå er for fullt tilbake i det norske ølmarkedet. Ølutsalget i Horten er den andre franchisebutikken og markerer samtidig den første av en rekke nye åpninger i år, sier Rolf Ivar Skår i Gulating bryggeri.

Totalt er det nå ni Gulating-utsalg i Norge.