Rosenkrantz forbi The Thief

I desember uttalte Thon-sjef Morten Thorvaldsen at ett av målene for 2015 var at Thon Hotel Rosenkrantz skulle "slå The Thief". Se hva vi fant da vi sjekket TripAdvisor i dag!

Publisert Sist oppdatert

Det var i vår "glasskule-sak" i desember at Thons administrerende direktør, Morten Thorvaldsen, svarte følgende på spørsmålet om "hva som er hans hårete mål for 2015":

– Det er vel at det nye hotellet mitt, eller vårt, skal slå The Thief i 2015. Det hotellet er bygget både for den travle business-mann, og for rolige weekend-turer, og er et konsept vi tar med både til Stavanger og Bergen de neste årene.

Viktig parameter

Han hadde med andre ord både god tro og stor planer for hotellet midt i Oslo sentrum, og dagens toppranking på TripAdvisor viser i alle fall at Thorvaldsen ikke var helt på bærtur med sine spådommer. Da vi snakket med Thorvaldsen i dag var han naturlig nok meget tilfreds. For ja, hotellfolket følger med.

– Ja, jeg har fått med meg at vi har passert de og det er jeg selvfølgelig veldig glad for.

Men hva er det egentlig som er så viktig med dette?

– TripAdvisor har blitt et viktig parameter for hva gjestene mener. Det er rett og slett en god indikator på to viktige ting, nemlig gjestetilfredshet og kvalitet. Og alle sammen leser det, både gjester og hotellfolk. For oss er det dessuten en måte å fange opp feil, og å rette de opp.

Feiring

Nå lover han kakefest.

– Ja, det blir alltid feiring med kake når vi gjør det bra, avslutter han lattermildt.