Norefjell ut av Quality

Spa-hotellet på Norefjell skal stå på eget ben og har skiftet navn til Norefjell Ski og Spa.

Publisert Sist oppdatert

Det store resortet på Norefjell har lenge vært kjent som Quality Spa & Resort Norefjell, men har nå tredd ut av kjeden.

 

– Denne dagen har vi ventet lenge på. Vi er svært fornøyd med å bli et frittstående hotell med egen merkevare, og bli en del av Nordic Hotels & Resorts, sier adm. direktør Anne Rustberggard Varden i en pressemelding.

Det nye navnet er fra 4. januar Norefjell Ski og Spa.

Hotelldirektør Varden er stolt av hotellets nye navn og logo.

– Våre gjester kjenner oss som Norges beste ski- og spahotell, men de fleste har nok slitt med å uttale navnet vårt riktig. Fra tid til annen har vi også bommet selv. Norefjell Ski & Spa representerer identiteten vår og hva vi kan tilby våre gjester. Ski-, spa- og naturopplevelser i fantastiske omgivelser på Norefjell, sier hun.

Nordic Hotels & Resorts har i løpet av få måneder vokst til å omfatte 14 medlemshoteller, med Norefjell Ski & Spa som siste tilskudd.

 

- Vi ønsker Norefjell Ski & Spa hjertelig velkommen på laget. I Nordic Hotels & Resorts samler vi Skandinavias fremste resort- og liftestylehoteller, og Norefjell Ski & Spa passer perfekt inn. De tilbyr fantastiske fjellopplevelser og høyt kvalitetsnivå i alt de jobber med. Som en del av vår gruppe får de nå frihet til å videreutvikle sitt tilbud og bygge en klar posisjon i markedet som ett av Norges fremste resorter, samtidig som de beholder styrken ved å være med i et større system, sier Trond Bastiansen, Chief Operating Officer i Nordic Hotels & Resorts.