Metos AS og 2080.no i tett samarbeid

«Vi gjør serveringen komplett!». Det er målet når to av Norges ledende leverandører i storkjøkkenbransjen formaliserer et tett strategisk samarbeid.

Publisert Sist oppdatert

Metos AS og 2080.no, to selskaper som på hver sin kant markedsfører og selger henholdsvis storkjøkkenutstyr og småutstyr henvender seg nå samlet til markedet med en komplett produktportefølje og bredere kunnskap.


Per Knudsen i Metos er glad for det
nye samarbeidet.

– Over lengre tid har vi registrert at markedet i større grad etterspør samlede leveranser, kunnskap og tjenester hos én leverandør. Det gjelder både enkeltforespørsler i forbindelse med for eksempel restaurantprosjekter og i komplekse anbudsprosesser. På hver vår kant har vi søkt etter en trygg og fremtidsrettet partner som i samarbeid utfyller og utvikler hverandre. For  kunden betyr det en enklere og tryggere innkjøpsprosess, og som kan styrke våre posisjoner i markedet. Dette har Metos AS og 2080.no funnet i hverandre, sier daglig leder Per Knudsen i Metos AS.

Slagkraftig

Også hos den nye partneren er det god stemning og store ord.

– 2080.no har utviklet en svært god plattform i sin nettbutikk som leverandør til alle landets profesjonelle kjøkken. En totalleverandør innen kjøkken og serveringsutstyr, godt forankret med en 140 år gammel danske - Oluf Brønnum AS, som sikrer bredde og leveringsdyktighet av kvalitetsprodukter fra hele verden. Med et sentrallager på over 10 000 m2 og 7 000 unike produkter i Herlev, rett uten for København, er dette et kosteffektivt konsept som vil bli ennå mer slagkraftig og kommer ennå mer til sin rett med Metos som samarbeidspartner, sier daglig leder i 2080.no, Steinar Larsen.

Blir komplett

– Metos AS som har en lang historie både i Norge og internasjonalt, produserer i egne fabrikker og eier sterke merkevarer som Wexiödisk og Nordien. I tillegg til et godt utviklet salgs- og logistikkapparat, har Metos AS egne serviceteknikere over hele landet. Våre konsulenter, tegnere og prosjektledere har bred erfaring og de fleste av oss har fartstid som utøvere i bransjen vi leverer til. Kombinert med å være vår egen produsent og utvikler, blir vi sammen med 2080.no en komplett leverandør for våre kunder. Nå er tiden kommet for å formalisere samarbeidet sier salgssjef i Metos, Frode Andersen.

Frode Andersen mener den nye alliansen gir et komplett tilbud.

Sammen på høstens messer

Metos og 2080.no vil være å treffe på høstens storkjøkkenmesser i både Tromsø, Bergen og Hamar, hvor de ser frem til å treffe gamle, nye og felles kunder. På messene i Tromsø, Bergen og Hamar vil de presentere nyheter og effektive løsninger innen mattransport og servering i matomsorgen. Blant det som presenteres er effektive postkjøkkenløsninger, regeneringsvogner og mattransport, samt porselen fra Bauscher som ytterligere sikrer trygg mat og god matlyst.