Koskenkorva tilbake til røttene

Legendariske Koskenkorva er relansert med nytt flaskedesign og tre nye smaker.

Publisert Sist oppdatert

Koskenkorva vodka er vodkaen fra den lille landsbyen med samme navn og knapt 3000 innbyggere, vest i Finland. De fleste innbyggerne er tilknyttet vodkaproduksjonen, og de er stolte av det de gjør og produktet de lager.

Grunnlagt på kildevann som er så rent at det ikke behøver filtrering, og naturlige råvarer som alle er høstet innenfor 2 mil fra landsbyen, skiller Koskenkorva vodka seg fra de fleste andre vodkamerker. Nå er Koskenkorva vodka sitt nye flaskedesign lansert, samt tre nye smaker, som enda bedre representerer merkevarens arv – vodkaen fra landsbygda.

Tre byggarter

En av de viktigste ingrediensene i fremstillingen av vodka er bygg. Koskenkorva vodka har dyrket frem de tre byggartene, Kunnari, Saana og Erkki, for bruk eksklusivt i sin vodka, med fokus på egenskaper som gir vodkaen den gode smaken. Ikke noe annet bygg i verden vokser på høyere breddegrad enn bygget som brukes i Koskenkorva vodka. Vekstsesongen på de nordlige breddegrader er kort, med lange, lyse dager som sikrer at bygget blir godt modent før innhøsting.

Koskenkorva går nå sommeren i møte med et nytt, lekkert flaskedesign. Flasken er designet av svenske Nicklas Engsäll. Han ønsket å gi flasken et design som visuelt kunne gjengi Koskenkorvas historie. Den lett gjenkjennelige trekorken og opprinnelsesstempelet fra 1953, gjenspeiler vodkaens høye kvalitet og ingrediensenes naturlige opphav.

De nye smakene er Sauna Barrel, Blueberry Juniper, og Lemon Lime Yarrow.

Powered by Labrador CMS