Kjellerpils er Norges beste

Da 25 pilsnere nylig ble testet stod Sundbytunet Kjellerpils igjen som Norges beste.

Publisert Sist oppdatert

Norges Øl som er Norges mest omfattende testing av pils kåret nylig Sundbytunet Kjellerpils som den beste pilsen i Norge. 24 pils ble testet i det som er et Øl Bok/Magasin og som nå kommer ut årlig. Det er tredje gangen denne omfattende testingen av øl gjennomføres og der er andre gang på rad at Sundbytunet Kjellerpils ble kåret til den beste pilsen i Norge.

– Jeg vil fremheve Sundbytunet Kjellerpils som et godt og stabilt øl som passer den norske ganen. Det er ingen tvil om at pils er den neste trenden innenfor ølmarkedet og Sundbytunet Kjellerpils er den beste pilsen i det som er den mest omfattende testing av pils her til lands, sier Espen Smith, en av Norges fremste øleksperter og som har vært ansvarlig for Pilstoppen 2016.

– Svært stolte

– For Sundbytunet er det en stor anerkjennelse å bli kåret til Norges beste pils. Vår kjellerpils har i løpet av de siste årene vunnet flere ulike kåringer men denne kåringen er den mest omfattende og den mest prestisjefylte og vi er derfor svært stolte over denne utmerkelsen, sier daglig leder Kjersti Sundby (bildet) i Sundbytunet Bryggeri og Destilleri.

Om kåringen:

Er Norges mest omfattende kåring av pils og der totalt 421 øl testes i alle ulike kategorier. De viktigste kriteriene som vektlegges er typeriktighet, drikkbarhet og nærhet til originaloppskriften. Det er tredje gang kåringen blir gjennomført og det er stadig flere øl som testes. I år var det 421 produkter som ble teste, mot fjorårets 290.

 

 

 

Powered by Labrador CMS