Her får han drømmebeskjeden

Den siste uka har rundt 80 personer kjempet om å bli hotelldirektør for Scandic to Go. Valget falt til slutt på Mats Siem-Johnsen.

Publisert Sist oppdatert

I begynnelsen av uka var de 80, men de ble raskt elleve, så fire. I dag møtte to spente kandidater opp på Scandic Hotels norske hovedkvarter på Skøyen med ett felles mål for øyet – å sikre seg den gjeve stillingen som omreisende hotelldirektør for Scandic to Go.

Tett på

Hotellmagasinet fikk lov til å følge innspurten tett og var med inn i det «aller helligste» da begge de to siste kandidatene møtte Scandics administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold til et siste intervju.

Der fikk vi bivåne et flertall krevende spørsmål og en rekke gode svar. Etter en rask diskusjon mellom ledergruppen var det til slutt var 27-åringen Mats Siem-Johnsen, opprinnelig fra Lofoten, som trakk det lengste strået. Han trodde nesten ikke sine egne ører da Steen-Mevold strakk ut neven og gratulerte ham med ny jobb.

– Å herregud, så gøy. Jeg skal ikke skuffe dere, utbrøt han, etter å ha fått summet seg litt.

Krevende uke

Nå venter en intensiv uke med opplæring og kursing, før det allerede neste helg braker løs med første oppdrag: Én uke på Beitostølen med Scandic to Go.

– Om jeg gleder meg ja. Ja, dette skal bli spennende, men først blir det garantert en krevende uke, men jeg gleder meg til det også, sa den glade hotelldirektøren.

Full story, både om vårt eksklusive innblikk i ansettelsesprosessen, hvem Mats Siem-Johnsen er, og hans første oppdrag som direktør, får du i neste utgave av Hotellmagasinet.

Vi gratulerer!