Fjerner alkoholreklame i nettblad

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Etter pålegg fra Helsedirektoratet vil Hotellmagasinet fjerne alkoholreklame fra sin nettversjon av de trykte magasinene. 

 

Det siste halvåret har leserne av hotellmagasinet.no også fått tilgang til en Flash-utgave, eller Nettblad, av våre papirutgivelser. Før sommeren fikk redaksjonen imidlertid en henveldelse fra Helsedirektoratet angående alkoholreklame på nett. Som bransjeblad har Hotellmagasinet tillatelse til å ha alkoholreklame i bladene. Men Helsedirektoratet hadde fått inn en reaksjon på at disse reklamene også ble tilgjengelige for allmennheten gjennom nettpubliseringen av bladene. 

Hotellmagasinet valgte da å fjerne Nettbladene umiddelbart ved første henvendelse fra Helsedirektoratet, for deretter å finne en løsning på saken. Vi ønsker imidlertid fortsatt å ha disse publikasjonene fritt tilgjengelig for leserne på nett, og løsningen blir dermed å "sladde" alle alkoholreklamene i nettversjonen. Tidligere utgivelser vil bli tilgjengelige igjen som Nettblad, men da altså uten alkoholreklame. 

Teaser:

Etter pålegg fra Helsedirektoratet vil Hotellmagasinet fjerne alkoholreklame fra sin nettversjon av de trykte magasinene. 

Main Image:
Thumbnail Image: