First Hotels øker - igjen

Hotell Kärnan slutter seg til First Hotels fra mai. Dette er hotellkjedens 34. hotell i Sverige, og den sjuende nysigneringen i Sverige i løpet av de siste tolv månedene.

Publisert Sist oppdatert

First Hotel Kärnan ligger i hjertet av Helsingborg med kort avstand til knutepunkt som Centralstasjonen og ferjeterminalen, men også til severdigheter som rådhuset, stranden og Mariakyrkan.

– Beliggenheten til First Hotel Kärnan er perfekt og det er med stor glede jeg nå kan offentliggjøre at First Hotels også har etablert seg i Helsingborg. Dette betyr at vi er representert i alle de åtte største byene i Sverige og jeg ønsker Göran Andersson og hans team varmt velkommen i First-familien, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Personlig service

Det hersker en høy grad av personlig service i det 51 roms store hotellet. Her er alle rom unike så hotellet kan tilby rom til alle typer reisende.

– First Hotel Kärnan har alltid vært et hotell med særpreg og stort fokus på individualitet og personlig service. Dette kjennetegner også First Hotels som kjede og jeg har stor tro på at begge parter vil dra betydelige fordeler av samarbeidet i tiden som kommer, sier Göran Andersson.

Fortsetter veksten

First Hotels har vokst betydelig det siste året og Roar Ingdal garanterer at veksten ikke stopper opp med det første.

– Jeg er fornøyd med utviklingen og at vi klarer å nå de vekstmålene vi har satt oss. First Hotels er nå etablert i 29 svenske byer og våre gjester får stadig flere hoteller å velge mellom, sier Ingdal.

I skrivende stund er Hotel Kärnan rangert som nummer 13 av 21 av hoteller i Helsingborg på TripAdvisor. De har 4 av 5 "stjerner".

Fakta om First Hotel Kärnan:

Antall rom: 51

Beliggenhet: Vis a vis Centralstasjonen i Helsingborg og med kollektive trafikkutepunkt i umiddelbar nærhet. Kun en kort gåtur fra stranden, rådhuset og Mariakyrkan.

Transport: Flybuss direkte fra byen til Malmö og Ängelholm (Helsingborg). Direktetog til Kastrup.

Konferanser: Tar imot grupper på opp til 35 personer, men samarbeider også med nærliggende konferanserlokaler for større kongresser.

Fasiliteter: Terasse, badstue, bibliotek, bar, mulighet til å bestille Playstation til rommet, Hästens senger og massasgedusjer/boblebadekar.