Facelift på Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen har brukt sommeren på å renovere viktige deler av hoteller. Nå tror de på enda mer fornøyde gjester.

Publisert Sist oppdatert

Det er sjelden blyghet som preger hotellkjedenes pressemeldinger. Ei heller i dag.

Rezidor er som kjent i full gang med sitt store oppgraderingsprosjekt i Norge og i løpet av sommeren har blant annet "Kongen av Gardermoen", Radisson Blu Airport Hotel fått både diverse penselstrøk, nytt teknisk utstyr og full renovering av konferanseavdelingen.

Eller som de sier det selv:

– Målsettingen er at hotellet skal være det mest ettertraktede konferansehotellet på flyplassen og ha de mest fornøyde gjestene. Våre konferansefasiliteter er veldig populære mye takket være vår unike beliggenhet med direkte tilgang til flyplassterminalen. Nå har vi oppgradert møtelokalene for å gi gjestene det ypperste hva gjelder fasiliteter, design og komfort, forteller Jörgen Ljunggren, General Manager hos Radisson Blu Airport Hotel på Oslo Lufthavn Gardermoen i pressemeldingen.

Det er LINK Arkitektur som er designerne bak prosjektet og de har renovert konferanseavdelingen med 31 møterom og business-senter som nå "har inspirerende design og det nyeste innen tekniske løsninger og AV-utstyr. Også fellesarealene i hotellet er nyoppusset i et moderne og elegant design", ifølge hotellkjeden. (Saken fortsetter under bildet.)

Fornøyde gjester

Hotellet er for tiden flyplassens tredje mest populære hotell på TripAdvisor (bak Comfort Hotel RunWay og Park Inn by Radisson, red. anm.), men nå håper hotelldirektøren at renoveringen skal gi enda mer fornøyde gjester.

– Blant de positive tilbakemeldingene nevnes hotellets sentrale beliggenhet og vår gode service. Med denne renoveringen håper, og tror, vi at møtedeltakere og arrangementsplanlegger vil bli enda mer imponert av våre toppmoderne, romslige konferansefasiliteter som ligger en kort spasertur fra terminalen, sier Jörgen Ljunggren.

Powered by Labrador CMS