Er du en landslagskokk?

Juniorkokkelandslaget søker nye kokkestjerner. Er det deg?

Publisert Sist oppdatert

Det norske juniorkokkelandslaget skal fylle flere hull etter dyktige deltakere som har vokst fra dem og har ledig plass til fire «kokker» og to commis.

– I jakten på mer heder og flere blanke medaljer ønsker vi oss de beste av morgendagens unge talenter; 2. års kokkelærlinger som har fylt 19 år og er ferdig med læretiden til sommeren. Er det deg vi venter på, skriver landslagskaptein Christer Rødseth og NKL i en pressemelding.

Åtte på audition

Det finner du ut om du sender inn en søknad fortest mulig med nødvendig informasjon, samt avslører akkurat hvor glad du er for snart å bli norsk landslagskokk. Forhåpentligvis er du blant de åtte interesserte som ut fra søknadsbunken blir innkalt til audition hos Bama i Oslo, i de samme lokalene der begge kokkelandslagene har treningssamlinger.

– For å oppnå heder og ære, venter det deg masse arbeid, og at du investerer store deler av fritiden din hos oss. Vi kvitterer med utviklende oppgaver, godt samhold og masse sosialt fellesskap. I det lengre løp er det via landslaget at du bygger et uvurderlig nettverk for videre karriere, skrives det i pressemeldingen

Fristen for å søke er nærmest ute før du får lest gjennom denne invitasjonen, så er du fristet, så sett deg ned umiddelbart og fyll ut nødvendig informasjon.

Mer informasjon om prosessen finner du her.