Bygger Nordens største hotell

Publisert Sist oppdatert
Grunnstensnedleggelsen skjer den 17. september i år, skriver Bella Center i en pressemelding.

Bella Center er Skandinavias største utstillings- og kongressenter, og lokker årlig rundt en million gjester til København.
Nå starter også bygging av det store hotellet, med to tårn på 76,5 meter.

- Vi har lenge ønsket oss det hotellet, og nå trosser vi alle tendenser og bygger det største og mest estetiske i sitt slag. Med hotellet som en integrert del av Bella Center vil vi ligge i en liga for seg i konkuranse med byer som Paris, Wien, Barcelona og Amsterdam. Vi har alltid hatt et utrolig sterkt kort på hånden når det gjelder vår helt unike plassering, midt i en metropol med bare fem minutter til en internasjonal flyplass, en bro til resten av Skandinavia og Europa samt motorvei, metro og buss helt til døren. Nå legger vi så trumkortet på bordet, sier Arne Bang Mikkelsen, administrerende direktør i Bella Center.
Hotellet består av de to tårnene, med 814 rom, og blir gjennomført fra innerst til ytterst i sterk, skandinavisk design. Arkitektene fra 3xNielsen har sørget for at bygningene fremstår som nyanserte og forskjellige, alt etter avstand, lys og årstid.

- Jeg vil gå så langt som å si at det er snakt om et vakkert bygg i særklasse, som fra alle vinkler er noe helt for seg selv, sier Mikkelsen.

Bygget som også vil få 850 kvadratmeter med spa anlegg, er det største bygget som blir igangsatt i Danmark i 2008.

Thumbnail Image: