Britannia blir Thon-hotell

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Fra første juli i år vil tradisjonsrike Britannia Hotel i hjertet av Trondheim bli markedsført som en del av Thon Hotels.

Hotellet vil imidlertid beholde både sitt navn og sin særegne identitet, på samme måte som Bristol Hotel i Oslo, lover Thon Hotels i en pressemelding.

Avtalen mellom Britannia Hotel og Thon Hotels blir inngått i Trondheim i dag, og Britannia blir et av av fire Thon-hoteller i sentrum av byen. Hotellet har vært Trondheims storstue i mer enn 110 år. Det har 247 unike rom, gode kurs- og konferansefasiliteter, Jonathan Mat & Vinkjeller, Hjørnet Bar & Brasserie, ærverdige Palmehaven samt de velkjente salongene. I tillegg har hotellet fått et av Norges flotteste spa- og velværeavdelinger.

- Jeg er veldig glad for å få et så flott hotellprodukt som Britannia Hotel inn i vår portefølje.  Med dette får vi også et fullservicehotell i Trondheim, og kan nå tilby hele 4 hoteller i ulike kategorier i Norges 4. største by, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

- For oss er det svært spennende at Britannia kommer inn under en etablert kjede som Thon Hotels. Vi er overbevist om at Thon Hotels vil bidra til å øke kundegrunnlaget og styrke Britannias posisjon både lokalt og nasjonalt, sier Leif A. Storvik, Styreformann ved Britannia Hotel AS.

Fakta om Britannia Hotel

  • Hotel siden 1897 med historisk særpreg  
  • 247 gjesterom
  • Møterom med kapasitet for inntil 400 personer
  • Spa og velværeavdeling
  • Kjent som restauranthuset med fokus på lokal mat
  • Parkeringsmuligheter
  • Miljøsertifisert med svanemerket
Teaser:

Fra første juli i år vil tradisjonsrike Britannia Hotel i hjertet av Trondheim bli markedsført som en del av Thon Hotels.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Britannia Hotel skal beholde sitt særpreg også under Thon-paraplyen. (Foto: Birgitte Henriksen)