Best i Sverige for tredje gang

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

For tredje år på rad er Clarion Hotels kåret til "Beste Hotellkjede Sverige" i det prestisjefulle Grand Travel Award.

Vinnerne er stemt frem av 1200 svenske reisebyråer. I tillegg ble konserndirektør for Clarion Hotels, Katalin Paldeak, en av tre nominerte til Årets leder. 

 

-Dette er en stor dag. Utmerkelsen viser at Clarion Hotels med Katalin i spissen har lykkes med å etablere Clarion som et av Nordens ledende hotellvaremerker, sier Torgeir Silseth, konserndirektør i Nordic Choice Hotels som eier Clarion Hotels, i en pressemelding.

 

Inspirerende møteplasser

Det tradisjonelle Grand Travel Awards ble i år avholdt for 20. år på rad. Eventet arrangeres av forretnings- og bransjebladet Travel News. For Clarion Hotels var det for tredje gang på rad at man tok prisen for "Beste Hotellkjede Sverige" hjem.

-Jeg er stolt over at vår bevisste satsning igjen har gitt resultater. Fremgangsfaktorer har vært å skape inspirerende møteplasser som vibrerer av byens liv og puls, en kreativ atmosfære for både lokalbefolkningen og tilreisende. Dette hadde ikke fungert uten den fantastiske jobben som alle våre medarbeidere gjør for å levere den beste og mest personlige servicen, sier Katalin Paldeak, direktør i Clarion Hotels Norden. - Vi vil takke alle reisebyråer som har gitt oss denne tilliten i år igjen.

 

Stort i Malmø

Katalin Paldeak var selv én av tre som ble nominert til årets leder. Juryens begrunnelse er at Paldeak er ”en erfaren hotellveteran, som tør å tenke nytt”.

-Katalin har en egen måte å utfordre seg selv og sine kolleger på. Hun får frem det beste i menneskene hun omgir seg med. Resultatene taler for seg selv, fremhever Silseth.

Clarion Hotels fortsetter den offensive satsningen i Sverige.  I januar åpnet det prestisjefulle flaggskipet Clarion Hotel Post i Gøteborg, som allerede har etablert seg som byens fremste hotell. I november åpner Clarion Hotel Arlanda Airport. I mellomtiden åpnes i april Clarion Hotel & Congress i Trondheim. I 2015 åpner Clarion et stort kongresshotell i tilknytning til det nye konserthuset i hjertet av Malmø sentrum.

Teaser:

For tredje år på rad er Clarion Hotels kåret til "Beste Hotellkjede Sverige" i det prestisjefulle Grand Travel Award.

Main Image:
Thumbnail Image:
Main Image Credit:
Clarion Hotels scorer høyt hos svenskene.