Scandic på juleshopping i Bergen

Kjøpte tre hoteller på en uke i vestlandsbyen.

Publisert Sist oppdatert

Scandic Hotels har kjøpt tre hoteller i Bergen. 1, februar overtar formelt kjeden driften av Strand Hotel Bergen, Bergen Hotel Scandic City og Neptun Hotel Bergen fra Bergen Hotel Gruppen AS. 

– Alle hotellene har tydelige posisjoner i ulike markeder. Det gjør Scandic til en sterk aktør i Bergen, som er et veldig spennende marked for hotellbransjen i Norge, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge i en pressemelding.

Selger og nåværende franchisetaker, Erling Falch Monsen, vil fortsette å være eiendomsbesitter for Scandic Neptun og Scandic Bergen City. Kjøpet er betinget av konkurransemyndighetenes godkjennelse.

– Salget av driften av de tre hotellene er et strategisk viktig valg med tanke på å posisjonere seg for nye muligheter, spesielt i eiendomsmarkedet, sier Erling Falch Monsen. 

– Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å se nærmere på de mulighetene som ligger i markedet, deriblant Sentralbadet.Når Bergen kommune åpner for salg, gjelder det å være i posisjon.. 

I april 2017 åpner Scandic Flesland Airport med 300 hotellrom og mer enn 25 møterom.

Powered by Labrador CMS