Quality Hotel og Sats forener krefter

Konferansegjester skal få kjørt seg.

Publisert Sist oppdatert

Quality Hotel-kjeden er først ute med å tilby skreddersydde aktivitetsprogrammer for sine konferansegjester. Det skjer i samarbeid med Sats.

– Trening på arbeidsplassen og i arbeidstiden er en stor trend for tiden, og vi ser at arbeidsgiver i større og større grad tar ansvar, betaler og tilrettelegger for dette. Derfor har vi etablert Quality Power Session i samarbeid med Sats. Quality Power Session egner seg svært godt for team building og som sosialt samvær blant deltakerne, sier konserndirektør Eivind Tangvik i Quality Hotel i en pressemelding.

Quality Power Session er et aktivitetsprogram som skreddersys av en personlig trener (PT) for hver enkelt konferansegruppe. Aktiviteten kan gjennomføres inne på hotellene, utendørs, eller ved et nærliggende Sats-senter.

– Vi gleder oss over samarbeidet med Quality Hotel og engasjementet de viser for å få flere i aktivitet. Quality Power Session er utviklet for å gi gjestene økt konsentrasjon og overskudd av energi så de kan prestere bedre og dra mest mulig nytte av konferansen. Fysisk aktivitet skaper økt trivsel og redusert sykefravær, og stadig flere ser fysisk aktivitet som en investering, sier salgsdirektør Fredrik Solstad i Sats.

Tilbudet er testet ut ved pilothoteller i både Norge og Sverige, og tilbakemeldingene har utelukkende positive, ifølge Quality Hotel.

Kjeden er en del av Petter Stordalens Nordic Choice Hotels.

Powered by Labrador CMS