Historie til Clarion Collection Hotel Grand Bodø strekker seg helt tilbake til 1850-årene.

Bodøs eldste hotell skal selges

Eierne av Grand hotell i Bodø har bestemt seg for å selge det ærverdige hotellet. Prosessen har akkurat startet, men de har allerede hørt fra flere potensielle kjøpere.

Clarion Collection Hotel Grand Bodø er byens eldste hotell. Det har en historie som strekker seg helt tilbake til 1850-årene, og en rekke celebre gjester har bodd der under sitt besøk i Bodø. Nå har eiergruppen bestemt seg for å selge hotellet, skriver Avisa Nordland.

– Vi har så vidt startet prosessen ved å henvende oss til flere meglere, sier styreleder Rolv Præsteng i Nordlandsnætter AS til avisa.

Dagens eiere har eid hotelleiendommen siden 1996.

Flere interessenter

Også for sju år siden ble hotellet lagt ut for salg. Eierne ønsket den gang 130 millioner for eiendommen, men trakk den etter en stund fra markedet.

Præsteng sier til Avisa Nordland at det ikke var mangel på godt nok tilbud som gjorde at det ikke ble salg den gangen, men heller eierne som fant ut at de ville beholde hotellet litt lenger.

Hvilken pris de ønsker om denne gangen, er Præsteng usikker på så tidlig i prosessen.

– Det vet jeg ikke, sier han og bekrefter at interessenter allerede har meldt seg, både fra lokalmiljøet og andre steder i landet.

Powered by Labrador CMS