65 stillinger – 750 søkere

Det er rift om jobbene ved Scandic Lerkendal i Trondheim. Et halvt år før åpningen har hotellet fått rundt 750 søkere til 65 stillinger.

Publisert Sist oppdatert

I august åpner Scandic Lerkendal i Trondheim. Med 50 møterom og 400 rom, blir hotellet blir Nordens største kurs- og konferansehotell, og det er heller ingenting å si på interessen for å jobbe der.

– Det er utrolig gøy at det er en så voldsom interesse for hotellet. Særlig at det er så mange som vil jobbe med oss, men også at så mange i resten av bransjen også er interessert. Det begynner å krible i magen nå som vi sakte men sikkert nærmer oss åpning, sier hotelldirektør Bjørgvin Thorsteinson, som foreløpig kan velge mellom over 750 kandidater til de 65 ledige stillingene.

 

– Scandic Lerkendal blir en helt spesiell arbeidsplass, og en av mine viktigste oppgaver er å legge til rette for en god samarbeidskultur. Det er svært mye som skal fungere i samspill på et velfungerende hotell, og vår ambisjon er at Scandic Lerkendal skal være bransjeledende også på dette området, sier Thorsteinson.

LES OGSÅ: Scandicborg BK

Powered by Labrador CMS