Dette er salgsannonsen, som foreløpig ikke har gitt napp.

Sliter med å selge hotell - vil ha kommunen på banen

Etter to år har ingen kjøpt hotellet. Nå vil lokale politikere ta grep. 

Publisert Sist oppdatert

I snart to år har Aukra Hotell ligget til salgs på Finn.no. Nå tar lokale politikere til orde for at kommunen kommer på banen, og oppretter et eiendomsselskap som har som formål å etablere ny drift i lokalene.  

Øya Gossen med omlag 2500 innbyggere har ikke hatt noe restaurant eller serveringstilbud siden hotellet stengte dørene, skriver Romsdals Budstikke. I september i fjor skrev avisen at det hadde vært lite interesse for hotellet, som ligger til salgs med en prisantydning på seks millioner kroner, samt 151 170 kroner i omkomstninger. 

For prisen får man en 1758 kvadratmeter stor bygning fra 1976, som rommer 19 rom, kafeteria og flere kurs- og møtelokaler som også kan brukes som selskapslokaler. 

Her kunne både hotellgjester og fastboende samles. Nå står øya uten tilbud på den fronten.

Dagens eier, som nå forsøker å selge, tok over i 1999. I Finn-annonsen står at det dagens eiere de siste årene har gjort en rekke oppgraderinger, både når det gjelder kjøkken, overnattingsrom og arealet i underetasjen.

Da hotellet ble oppført i 1976,  da under navnet Aukra Gjesteheim, var det et samarbeidsprosjekt mellom Aukra Kommune og et lokalt skipsverft. Nå gjenstår det å se om kommunen igjen vil ta grep for å sikre hotelldrift på øya. Kommunestyret skal vurdere en interpellasjon fra Arbeiderpartiet førstkommende torsdag. 

Powered by Labrador CMS