GOD STEMING: Denne gjengen var med på kokke-VM i Luxembourg i fjor. Nå skal ASKO ha med seg 12 nye lærlinger på tur.

Inviterer 12 kokke-lærlinger til OL

Eneste du trenger å gjøre er å sende en søknad.

ASKO Servering reiser til IKA Culinary Olympics 3.-7. februar 2024 i Stuttgart, Tyskland for å heie frem Det Norske Kokkelandslaget.

– Vi vil invitere med oss 12 lærlinger på turen, forteller Tore Trangmyr og Nina Borgen i ASKO Servering i en pressmelding.

Og forteller om hva de er på jakt etter: Lærlinger som brenner for faget og som ønsker faglig påfyll og inspirasjon!

Søknadsfrist er 1. august.

– I søknaden forteller du litt om deg selv og hvorfor du mener at vi skal velge deg. Du kan også sende inn søknaden i form av en video. Det er bare ett krav som må overholdes, og det er at du må ha fylt 18 år innen utreisedatoen 3. februar 2024. Vi tar også imot søknader/nominasjoner fra serveringssteder som har lærlinger, og som mener at akkurat deres lærling bør få være med på en slik tur, sier Nina Borgen.

Hun fortsetter:

– Vi er opptatt av å kombinere gode faglige innslag med flotte matfaglige opplevelser. På den forrige turen til VM fikk vi blant annet smake på juniorlandslagets konkurransemeny. For oss som arrangerte turen, var det utrolig fint å oppleve den gode stemningen og samholdet mellom lærlingene. De ga oss også innsikt i spørsmål og problemstillinger som opptar de.

ASKO Servering er opptatt av rekruttering til serveringsbransjen, og stolte over å være sponsor til Norske Kokkers Landsforening og Det Norske Kokkelandslaget. I tillegg er de aktivt med i Stiftelsen for rekruttering til restaurant- og matfag.

– Det er viktig å trekke med lærlingene på spennende og viktige bransjebegivenheter. Nå ser vi frem til å invitere med oss mange hyggelige, dyktige og nysgjerrige lærlinger til kokke-OL i Stuttgart, sier Nina Borgen.

Powered by Labrador CMS