Rosa detaljer ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo.

«Love Blu – Be Pink»

Rosa detaljer ved Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo.

Radisson Blu blir rosa

For å sette fokus på brystkreftsaken, og samle inn penger til brystkreftforskning, er flere av Radisson Blu sine gjesterom rosa i hele oktober.

Også i Tromsø har de utstyrt rommene med rosa detaljer i oktober.

Forvandlingen er en del av Radisson Blu sin kampanje «Love Blu – Be Pink», hvor Radisson Blu-hotellrom verden over dekoreres rosa til inntekt for brystkreftsaken.

– For å støtte denne viktige saken velger vi å gi gjestene våre anledning til å bo i rosa gjesterom og samtidig støtte og fremme forskning på brystkreft, forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Radisson Hotel Group i Norge, Island og Danmark.  

Til inntekt for den gode saken har Radisson Blu dekorert flere av sine rom rosa. Med rosa håndklær, puter, sengeoverkast og andre detaljer er rommene forvandlet i hele oktober. Kampanjen pågår hele oktober måned og en del av omsetningen fra utleie av rommet doneres til det gode formålet.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Slagordet love Blu, be pink gjelder i hele oktober.

I Norge finnes rosa rom tilgjengelig hos Radisson Blu Hotel, Bodø, Radisson Blu Hotel, Tromsø, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo og Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim.

– Vi er glade for å kunne støtte kampen mot brystkreft. Sammen med våre gjester ser vi frem til å sette fokus på temaet og samle inn penger til denne viktige saken, sier Ronald Smithjes.

Til toppen