Juniorlaget sikret seg sitt andre gull i VM i dag.
Juniorlaget sikret seg sitt andre gull i VM i dag. (Foto: Eirik Nilssen/Matbyrået Impuls.)

Nytt gull til Norge

To konkurranser - to gull! Juniorlandslaget gjør rent bord i VM i kokkekunst.

I sin andre konkurranse i VM i kokkekunst tok juniorlandslaget sitt andre gull. Landslaget serverte sin 3-rettes varmmat-meny til 70 gjester i Restaurant of Nations mandag kveld.

Med gull i begge delkonkurransene ligger Norge svært godt an med tanke på sammenlagtseieren for juniorer, som offentliggjøres torsdag.

Stolt manager

På første konkurransedag under VM i kokkekunst tok både junior- og seniorlandslaget gull i sine konkurransegrener.

– Kokkene har levert fantastisk i begge sine konkurranser, og jeg er svært stolt av dem, sier kapteinen på laget, Geir Magnus Svae. Med disse to gullmedaljene har vi nådd målet vi har jobbet for i 17 måneder.

I tillegg til gårsdagens konkurranse i varmmat, leverte juniorlandslaget lørdag en Contemporary buffet til 12 personer, som ble serveret som en 5 retter. Kokkelandslaget senior fikk også gullmedalje i sin varmmat-konkurranse som ble gjennomført lørdag. Resultatet fra konkurransen i kaldmatbuffet for seniorer blir offentliggjort tirsdag kveld.

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen