Drømmen om egen restaurant

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Flere av landets dyktigste kokker har fått faglig videreutvikling gjennom midler fra Hans R. Larsens legat. Innen 1. oktober er det mulig å søke om stipend fra legatet.

Av tidligere stipendmottakere kan nevnes Lise Finckenhagen, Lars Lian, Odd Ivar Solvold og Øyvind Bøe Dalelv.

Legatet gir stipend til mat- og drikkefaglig videreutvikling, og støtte i forbindelse med praksisplasser for unge kokker og servitører. Legatet tilgodeser spesielt søknader som gir faglig kompetanseutvikling for utøveren og samtidig innebærer fornyelse for bransjen.

Legatet gir også stipend til utøvere som ønsker drikkefaglig videreutdanning. De fleste stipendmottakerne er yngre, dyktige yrkesutøvere med sterk yrkesfaglig idealisme og motivasjon.

Søknadsskjema og mer informasjon finner du her.
Søknadsfrist: 1. oktober. Tildeling samme høst.

 


Utdrag av rapport fra en som mottok legat i 2012:

Jeg hadde to fantastiske måneder på Restaurant Millennium i San Francisco. Oppholdet åpnet en helt ny verden for meg innen mat og gastronomi, og jeg har veldig lyst til å jobbe der igjen. Det var virkelig en opplevelse for livet og noe jeg kommer til å ha bruk for, både privat og i min kokkekarriere. Drømmen om å åpne en restaurant i samme stil som Millennium brenner videre, og jeg håper den en gang blir sann!
Tusen hjertelig takk for støtten jeg fikk av dere, uten den hadde ikke dette vært mulig for meg.
 
Med vennlig hilsen,
(mottaker av legat)
Teaser:

Flere av landets dyktigste kokker har fått faglig videreutvikling gjennom midler fra Hans R. Larsens legat. Innen 1. oktober er det mulig å søke om stipend fra legatet.

Main Image:
Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS