TØFF KAMP: 2. februar skal det kårets to vinnere om hvem som har landets beste hotellfrokost. Det er flere nye hoteller på årets liste.

Disse kjemper om Norges beste hotellfrokost

Skal kåres to vinnere. I to kategorier. 

Publisert Sist oppdatert

Frittstående hoteller:

Hotel Union Øye, Britannia Hotel, Hotel Frøya, Amerikalinjen og Sommerro. 

Kjedehotell:

Hotel Noreg by Scandic, Scandic Nidelven, Clarion Hotel & Kongress, Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz, Scandic Ishavshotel og Radisson Blu Hotel Tromsø. 

I fjor var det Britannia Hotel som delte førsteplassen med Scandic Nidelven. I år blir det kåret to vinnere i kategoriene frittstående hotell og kjedehotell (se faktaboks). Finalen finner sted på Gimle Kino i Oslo 2. november.

I et tidligere intervju med Hotellmagasinet, uttalte markedssjef i Haugen-Gruppen, som står bak kåringen av Norges beste hotellfrokost, Lene Risa Andersen, at det var skyhøyt nivå på årets hotellfrokoster - og at det også hadde kommet flere nye til på listen. 

Det er 17. gang Twinings Best Breakfast finner sted. I år er det testet rundt 400 (!) frokoster. 

– Nivået er utrolig høyt og det er flere som leverer på et veldig høyt nivå, skriver hun i en e-post til Hotellmagasinet. 

I et intervju med direktør på Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo, Alexander Bergh, fortalte han til Hotellmagasinet at hotellet har et mål om å markere seg i kåringen. Thon Hotel-kjeden satser også svært friskt på sine hotellrestauranter. 

– Det har aldri vært et mål å vinne konkurransen, men vi ønsker å markere oss. Mange velger vårt hotell på grunn av den fantastiske frokosten. Gjestene forventer en bedre og oppgradert frokost – og det får de. En god frokostopplevelse setter tonen for resten av dagen, sa han i intervjuet. 

Powered by Labrador CMS