Gilde satser på sommeren

Nå er Gilde Sommer Aquavit lansert på Vinmonopolet. Dette er den første sommerakevitten i Gilde-serien.

Publisert


Det nærmer seg både 17. mai og sommer og ifølge Arcus passer Gilde Sommer Aquavit både til lett sommermat, og som følgesvenn på frokostbordet på 17.mai.

«Når 17. mai-frokosten serveres er det mye norsk tradisjonsmat på bordet, men i glassene velges det gjerne franske, spanske eller italienske bobler. Kanskje på tide å prøve noe nytt? På selve nasjonaldagen passer det seg å servere vårt eget nasjonalbrennevin, nemlig akevitt», skriver de i en pressemelding.

Jo lettere, jo lysere

Huskeregelen når det kommer til akevitt er at, jo lettere mat, jo lysere akevitt. Jo fetere mat, jo sterkere og mørkere kan akevitten være. Akkurat i denne sammenhengen, er anbefalingen fra Arcus følgende:

«Det er mye å velge mellom på akevitt-fronten, men skal man kun velge én, er vår anbefaling Gilde sommer Aquavit. Det er en mild og god akevitt med lette toner av sitrus, karve og dill. Server gjerne kald».

Som alltid når det gjelder produkter fra Arcus er oppfordringen å nyte produktene i moderate mengder: Drikk med vett, så blir gode opplevelser enda bedre.

Powered by Labrador CMS