Hotel Union Øye i Ørsta kommune på Sunnmøre har vunnet en rekke priser. Nå er hotellet med 30 rom fått nok en internasjonal utmerkelse.
Hotel Union Øye i Ørsta kommune på Sunnmøre har vunnet en rekke priser. Nå er hotellet med 30 rom fått nok en internasjonal utmerkelse.

Hotel Union Øye på prestisjefylt liste

Eneste nordiske hotell på listen. 

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressmelding fra 62 grader Nord er Hotel Union Øye med på eksklusiv liste over verdens beste hoteller. Condé Nast Travellers The Gold list 2024 skal være en av verdens mest prestisjefylte utmerkelser som tildeles kun de beste hotellene fra hele verden - og det norske hotellet på Sunnmøre er i et eksklusivt selskap med kun 68 håndplukkede hoteller.

De som har gjort seg fortjent til en plass på listen er et resultat av Condé Nast Travellers sine personlige anbefalinger, erfaringer, personlige besøk og diskusjoner - og det gjør denne listen til den mest anerkjente og troverdige i bransjen, ifølge 62 garder Nord.

Her kan du se hele listen.

– For Union Øye betyr en slik utmerking enormt mye. Som destinasjonshotell er det viktig for oss å kunne tilby en opplevelse som er verdt en reise, og vi er utrolig stolt av å være i selskap med et utvalg hoteller av ekstrem høy kvalitet. The Gold list er en utmerkelse vi har jobbet målrettet mot og bare drømt om. Vi er særdeles takknemlige for investeringene, kompetansen og det personlige engasjementet Flakk-familien har tilført hotellet de siste årene. Det betyr enormt mye for Union Øye og for norsk reiseliv, sier direktør Mariann Øye.

Powered by Labrador CMS