SJEKK DEN UTSIKTEN: Isfjord Radio Adventure Hotel tar imot gjester fra hele verden. Nå kan jobben som stasjonsmester blir din
SJEKK DEN UTSIKTEN: Isfjord Radio Adventure Hotel tar imot gjester fra hele verden. Nå kan jobben som stasjonsmester blir din

Utlyser hotelljobb 10 mil fra Longyerbyen

Villmarkshotell i ødemarken. 

Publisert

Basecamp Explorer Spitsbergen:

 Isfjord Radio har lange historiske røtter. Stasjonen ble bygget i 1933, og var et knutepunkt for all kommunikasjon i Arktis. Historien og kulturen kan du være med å formidle videre, i tillegg til å sørge for at både gjester og ansatte trives og gleder seg over dette fascinerende anlegget i villmarken. 

Kilde: Basecamp Explorer Isfjorden

Basecamp Explorer Spitsbergen med 16 rom søker stasjonsmester til Isfjord Radio Adventure Hotel.  Med noen års mellomrom kommer denne spesielle muligheten, heter det i annonsen fra firmaet som eies av 60 grader Nord

I annonsen, som er lagt ut på Finn, står det følgende: 

Langt ute i havgapet, 10 mil fra sivilisasjonen og Longyearbyen, ligger vårt lille og enestående villmarkshotell. Hit kommer gjester fra hele verden med båt, snøscooter eller hundespann. Hit kommer også forskere og studiegrupper. De reiser langt for å oppleve en arktisk utpost og den storslåtte naturen på Kapp Linné og Svalbard.

Som stasjonsmester og leder på Isfjord Radio har du hovedansvar for drift og sikkerhet av hotellet. Du har syv ansatte med deg på stasjonen, og sesongen starter i februar og ender i slutten av september. Hotellet har 49 senger fordelt på 23 rom, i tre frittstående hus. Maten inngår som en betydelig del av opplevelsen, og vi har et anerkjent kjøkken basert på arktiske råvarer.

Vi er på jakt etter deg med erfaring som vertskap og leder, med god kunnskap om hotelldrift og service. Det er et pluss hvis du også kan den del om mat og vin, er løsningsorientert og nevenyttig.

STORSLÅTT NATUR: Basecamp Explorer Spitsbergen ligger 10 mil fra Longyerbyen omringet av storslått og urørt natur.
STORSLÅTT NATUR: Basecamp Explorer Spitsbergen ligger 10 mil fra Longyerbyen omringet av storslått og urørt natur.

Du bør være selvstendig, sosial, like å bo på arbeidsplassen din og brenne for å skape et godt miljø for kollegaer, deg selv og selvfølgelig gjestene. Du lar deg heller ikke skremme av storm eller isbjørn. Naturen og villmarken er sterkt til stede ved Isfjord Radio, så interesse for friluftsliv er fornuftig å ha med seg i bagasjen.

Høres dette spennende og fristende ut? Send oss gjerne en søknad snarest – vi lover deg et annerledes jobbeventyr!

Par blir bli vurdert, norsktalende er et krav.

Powered by Labrador CMS