NY MANN: Christen Bagger tiltrer stillingen som Senior Vice President for Clarion Hotel 1. januar 2019
NY MANN: Christen Bagger tiltrer stillingen som Senior Vice President for Clarion Hotel 1. januar 2019

Dansk toppsjef til Clarion

Christen Bagger har fått jobben som Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden. Bagger kommer fra Rainmaking Innovation i København, hvor han har vært sjef for innovasjon innen reiseliv og turisme.

Publisert


Folk reiser som aldri før, og etterspørselen etter unike gjesteopplevelser er høyere enn noen gang. Derfor har Clarion Hotel besluttet å ansette en ny sjef.

– Vi skal være best i hotellbransjen på innovasjon, og med Christen Bagger på laget sikrer vi oss at alle våre engasjerte medarbeidere har fokus på å skape den beste og mest fremtidsrettede gjestereisen, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer i Nordic Choice Hotels.

Bred erfaring

Christen Bagger kommer fra stillingen som sjef for Rainmaking Innovations reiselivs- og turismeavdeling, der hadde ansvaret for å fremme vekst og innovasjon. Før han kom til Rainmaking Innovations, jobbet Christen i Education First (EF), først som landsjef i Danmark og senere som Vice President på hovedkontoret i Zürich, hvor han hadde ansvaret for Business Development.

– Jeg er veldig stolt over å få være med på å utvikle Clarion Hotel videre i Norden. Jeg har allerede fått merke at medarbeiderne i Clarion har et helt unikt engasjement. Oppdraget mitt er å skape forandring og driv, og det er kraften som ligger i organisasjonen og medarbeiderne som først og fremst kommer til å gjøre utslaget. Utvikling må forankres i kulturen og drives av våre medarbeiderne, hvis vi skal lykkes. Jeg er utålmodig av natur, så jeg gleder meg til å komme på plass. Dette blir en spennende reise, sier Clarion Hotels nye Senior Vice President Christen Bagger.

Christen Bagger er født i 1978 og bor i København. Han har en MBA fra Henley Management College og en SBCA (Service Management) fra Copenhagen Business School.

Bagger begynner i jobben den 1. januar.

Powered by Labrador CMS