Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, og hotelldirektør Kjetil Vassdal på Scandic Nidelven.

Vant frokostkåring for 14. gang

Twinings Best Breakfast, som arrangeres av Haugen-Gruppen, ble på senhøsten arrangert for første gang siden pandemien. Finalen ble avholdt på Gimle Kino i Oslo.

Scandic Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger tidligere, og var i år nok en gang i finalen - denne gangen sammen med Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz.

Nytt av året var det at juryen hadde besluttet at førsteplassen skulle deles mellom to hoteller: Scandic Nidelven og Britannia Hotel.

Vant for 14. gang

400 hoteller har blitt vurdert i årets utgave.

- Kvaliteten på norske hotellfrokoster er enormt høy, og når jeg ser hva vinnerne her i dag leverer, så vil jeg si det er i ypperste verdensklasse. Scandic Nidelven fortsetter å heve seg til et nytt nivå år for år, sier administrerende direktør i Haugen-Gruppen, Atle Farmen i en pressemelding fra Scandic.

Dette var 14. gang av 16 mulige Scandic Nidelven gikk til topps i kåringen.

- Vi jobber kontinuerlig for å gi gjestene våre den aller beste starten på dagen, og at vi nok en gang dominerer i denne konkurransen er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Takk til alle de fantastiske medarbeiderne våre som aldri slutter å imponere, og takk til Scandic Nidelven for nok en enorm frokostbragd, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Knallsterk frokostkultur

For å hevde seg, må hotellene levere på produktkvalitet, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

På Scandic Nidelven har de levert kruttsterkt på disse parameterne i en årrekke, og nå sikter de ansatte på hotellet mot nye høyder.

- Vi har bygget en sterk frokostkultur her på hotellet, og kommer til å fortsette å jobbe hardt for å levere landets beste frokost. Vi har et motivert team som hele tiden tenker på hvordan vi kan utvikle oss videre, og jeg ønsker å rette en stor takk til dem for det de har fått til. Det er rett og slett helt fantastisk, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal.

Powered by Labrador CMS