Nytt kokkelandslag

Publisert Sist oppdatert

Hver prosjektperiode avsluttes med deltakelse i kokkenes olympiade. Laget som nå er etablert har en bred og solid faglig kompetanse. Nytt for året er at det ikke lenger er et eget ungdomslandslag, men ett lag hvor deler av laget består av commiser. Formålet med dette er å ha kunnskaper og materiell samlet.

Det nye laget består av:
 
- Sven Erik Renaa, Tema manager, Gastronomisk Institutt
- Tom Victor Gausdal, Kaptein, Flavours
- Gunnar Hvarnes, Brasseriet Hansen
- Henrik Orre, Brasseriet Hansken
- Geir Skeie, Skarsnuten Hotell
- Espen Vesterdal Larsen, Gastronomisk Institutt
- Sverre Sætre, selvstendig konsulent
- Andreas Myhrvold, commis, restaurant Oscarsgt.
- Karl Erik Pallensen, commis, Charles & De
- Øyvind Vestrheim, commis, Mathuset Solvold
Thumbnail Image: