Sales Manager Norway for Quadriga

Quadriga® har over 30 års erfaring som leverandør av tjenester til den globale hotellindustrien. Våre tjenester inkluderer integrert TV og mobile kommunikasjonstjenesteplattformer, Internett, nettverks- og multimedia-løsninger for å gjøre våre kunder mer konkurransedyktige i en interaktiv og globalt tilgjengelig verden. Quadriga er den fremste leverandøren og samarbeidspartneren på det europeiske markedet, og nummer to på verdensbasis. Selskapet er i dag tilstede i store deler av Europa, USA, Midtøsten, India og sentrale deler av Afrika. 

Publisert Sist oppdatert

Sales Manager

Operativt salg – Forretningsutvikling – Nye markeder

Quadriga er en ledende leverandør i det norske markedet og søker nå en operativ og kommersiell person til stillingen som Sales Manager i Norge. Du vil få fullt ansvar for det norske markedet, samt personalansvar for én salgskoordinator. Du rapporterer til Area Sales Manager Nordic Region som er lokalisert i Helsinki. Stillingen medfører også et løpende samarbeid med andre nøkkelpersoner i Quadriga globalt.

Som Sales Manager vil du ha en operativ og svært sentral rolle for vår satsning i det norske markedet, både i forhold til hotellbransjen men også nye kundegrupper. Du vil sikre at våre eksisterende kunder opplever god service ved å jobbe med langsiktig relasjonsbygging og vekst. Du vil også være sentral i hotellkjedenes forretningsutvikling ved å bidra med verdifull kunnskap om digitale tjenester tilpasset morgendagens marked. Fokus på innovasjon og markedsutvikling vil derfor være prioriterte oppgaver.

Vi søker deg som har en omfattende salgserfaring, gjerne som salgssjef eller en rolle som Key Account Manager og fortrinnsvis fra hotell eller en teknisk bransje. Du kan vise til gode resultater i dine tidligere stillinger og har erfaring med å forhandle på ulike nivåer. Den vi ser etter er sulten og har en kreativ tilnærming til nye markedsmuligheter. For å lykkes er det viktig at du er serviceinnstilt overfor våre kunder og at du har god forretningsforståelse.

Som person er du utadvendt og sosial, fleksibel og tilpasningsdyktig. Du er flink med mennesker og fremstår som en sterk relasjonsbygger. Utfordringer, og det å skape resultater er viktige drivere for deg. Videre legger vi vekt på at du er flink til å kommunisere både på engelsk og på norsk.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Nicholay Johansen Tehrani, tlf. 975 59 026. Søk på stillingen snarest, og senest innen 1. november 2013. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.     

Gå hit for å søke på stillingen

Selskap

Quadriga

Stilling:
Sales Manager Norway

Hjemmeside:
www.quadriga.com

Sted:
Oslo

Referansenummer:
NO-NJT-3175

Publiseringsdato:
16.10.2013