DOBBELTSEIER: Emma Järpell, er kåret til Årets unge hotelier av HSMAI. Christopher Gundersen er «Årets unge leder» i reiselivsbransjen.

To gjeve priser til Scandic

Hotelldirektør ved Scandic Karasjok, Emma Järpell, er kåret til Prets unge hotelier av HSMAI. I tillegg ble Christopher Gundersen «Årets unge leder» i reiselivsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er virkelig en stor dag for alle i Scandic! Jeg er utrolig stolt og glad over hva vi har klart å få til i året som har vært. Å vinne flere prestisjefylte priser i konkurranse med resten av aktørene i den norske reiselivsbransjen er fantastisk. Det er spesielt gledelig at Scandic har en bedriftskultur som får frem så mange dyktige unge talenter, sier Asle Prestegard, fungerende administrerende direktør i Scandic Norge.

Emma Järpell inntok hotelldirektørrollen på Scandic Karasjok i september 2018. Siden har læringskurven vært bratt.

– Å vinne en pris som dette er nesten uvirkelig. Det føles som i går at jeg satt på skolebenken som 18-åring og satte meg et mål om å bli hotelldirektør innen min 30-års dag. Et mål jeg nådde med 5 ukers margin og som dessuten tok meg til hjertet av Finnmark og hjertet av Sápmi Karasjok. Denne prisen deler jeg med hele mitt hotell og mitt team. Sammen har vi skapt en herlig arbeidshverdag fylt med latter, glede og fantastiske gjesteopplevelser, forteller Järpell.

«Årets unge leder»

Area Revenue Manager og Director of Leisure Desk i Scandic Norge, Christopher Gundersen, har gjort seg bemerket som en tydelig, inkluderende og motiverende leder gjennom endring 2019. I går kveld stakk han av med den gjeve prisen «Årets unge leder».

– Jeg syns først og fremst det er stort å bli nominert til prisen som årets unge leder. Jeg er stolt av det vi som team på både Leisure Desk og Revenue har oppnådd gjennom fokus på struktur og samarbeid i et år med mye endringer. Å vinne denne prisen er for meg et symbol på at vi jobbet målrettet som avdeling og ikke minst at vi lykkes med å tilpasse oss til endringer i markedet. Jeg er takknemlig til mine gode kollegaer i Scandic for denne prisen, sier Gundersen.

Powered by Labrador CMS