Norges sprekeste hotellrom?

Scandic Vulkan i Oslo har tradisjon for å bidra til samfunnet rundt seg. Nå lanserer hotellet det som trolig er Norges sprekeste hotellrom. Gjester på rommet bidrar samtidig til Stine Sofies Stiftelse, som jobber for å beskytte barn mot vold og overgrep.

Publisert

Rom #201 på Scandic Vulkan er tematisert med effekter og detaljer fra sykkelsporten. Det romslige superior-rommet er innredet i samarbeid med Concept Norway og Hjelperytterne. Rommet byr på markedets råeste treningssykkel i tillegg til detaljer fra sykkelsporten i alt fra taklampe utformet fra en gammel sykkelfelg til «bokhylle» laget av sykkelslange, signerte sykkeltrøyer og inspirerende kunst – selvfølgelig sykkelrelatert det også.

– Finnes ikke bedre

Sentralt i det nye rommet står en Wattbike Atom som er noe av det råeste man kan få av innendørssykler. På den kan gjester teste kraften i bena gjennom wattmåling, få hjelp til å finne det optimale rundtråkket eller bare nyte en rolig sykkeløkt. Ønsker man å utfordre seg selv litt ekstra finnes det ulike treningsprogrammer anbefalt av landslagssyklist og ambassadør for rommet, Ingrid A. Moe. Moe er Norgesmester i sykkelcross 2018, og hun er vinner av norgescup sykkelcross og landevei både i 2017 og 2018, samt gull i NM i lagtempo 2018.

– Jeg kan ikke tenke meg et råere hotellrom enn rom #201 for inspirasjon til å tråkke til litt ekstra og ikke minst nærhet til treningsfasilitetene. Her kan man gå rett fra sengen og over på treningssykkelen og tilbakelegge så mange kilometer som man ønsker. Jeg tør påstå at et bedre rom for sykkelentusiasten finnes ikke, sier Moe.

NB: Saken fortsetter under bildet.

 

Sykler for en barndom uten vold

Det er organisasjonen Hjelperytterne som sammen med Scandic Vulkan har bidratt til å utforme sykkelrommet. Hjelperytternes hovedoppgave er å bruke syklingen til å samle inn midler for at andre skal få en bedre hverdag.

 

For hver overnatting på dette rommet i 2019, skjenker Scandic Vulkan derfor 100 kroner til Stine Sofies Stiftelse som et bidrag til deres arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Og det helt uavhengig om man har tråkket 0 eller 100 kilometer. Det viktigste er at dette er et «rom for omtanke».

– Det er en stor glede å jobbe sammen med Hjelperytterne med dette helt spesielle hotellrommet. Rom 201 handler om å gi våre gjester en hotellopplevelse utenom det vanlige samtidig som vi støtter en god sak. Stine Sofies Stiftelse som arbeider for barns rettigheter fortjener hver krone og alle bidrag de kan få, sier hotelldirektør Monica Egeberg.

Ada Sofie Austegard, generalsekretær i Stine Sofies Stiftelse, sette stor pris på prosjektet.

– Tusen takk til Hjelperytterne og Scandic som gjennom Rom 201 bidrar til Stine Sofies Stiftelse sitt arbeid for en barndom uten vold og overgrep. Jeg håper gjestene aktivt velger å bestille dette rommet, og samtidig bidra til vårt arbeid, sier hun.

Powered by Labrador CMS