Robert Holan blir ny hotelldirektør på The Thief

Ny sjefstyv hentes fra Bjørvika til Tjuvholmen.

Etter tre og et halvt år som direktør ved Clarion Hotel Oslo, skal Robert Holan nå ta over styringen av Oslos mest eksklusive hotell, The Thief.

– Å få tilbudet om å videreutvikle et internasjonalt anerkjent hotell som The Thief, er en mulighet som man bare må ta når man er et hotellmenneske som meg. Samtidig blir det vemodig å forlate Clarion Hotel Oslo etter å ha vært med gjennom hele prosessen med å sette et nytt hotell på kartet, men det blir veldig spennende å ta turen fra Bjørvika til Tjuvholmen, sier Robert Holan, påtroppende Thief Executive Officer.

Ledet luksushotell

Holan har jobbet i hotellbransjen siden han som 15-åring begynte med å servere kaffe på nåværende Clarion Collection Hotel Grand Olav i Trondheim. De siste syv årene har han vært hotelldirektør på flere prisvinnende hotell i Oslo innen Nordic Choice Hotels, men han har tidligere ledet luksushotell i Slovakia og Irland.

– Hans internasjonale erfaring og ekspertise gjør ham til det perfekte valget som ny direktør ved The Thief. Holan er drivende dyktig på hotelldrift, men vet også hva som skal til for å skape de uforglemmelige opplevelsene for gjestene. Et hotell som The Thief trenger en leder med hans teft og kommersielle kunnskap, og vi er utrolig glade for å kunne gi ham nye utfordringer innen selskapet, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Nordic Choice Hotels.

Avtroppende direktør Marcus Läth går til Waldorf Astoria i Amsterdam.

Powered by Labrador CMS