Vil kapre gjester med Grand Cru

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

Thon Hotels blir den første hotellkjeden i Norge som tilbyr gratis Grand Cru kaffe fra Nespresso til gjestene. 

Som Hotellmagasinet har skrevet tidligere, har Thon Hotels inngått en avtale med Nespresso. Grand Cru-kaffe blir nå tilgjengelig for gjestene i hotellets lobbyer. 

 

– Vi vært på leting etter gode kaffeløsninger for gjestene våre en god stund. Undersøkelser viser at kaffe er en viktig del av hotelloppholdet, og vi erfarer at gjestene er stadig mer opptatt av kvalitetskaffe. Vi tror våre gjester vil sette stor pris på at vi nå vil tilby Nespresso sin Grand Cru kaffe ved våre hoteller, og tror dette vil styrke oss ytterligere i konkurransen om gjestene, sier Turid Nyeggen, markedsdirektør i Thon i en pressemelding.

At investering i kaffe kan være et strategisk, riktig grep, viser en fersk undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov for Nespresso. Nær halvparten av alle nordmenn oppgir at selvbetjente kaffemaskiner i lobbyen er viktig i valget av hotell.

Et foreløpig estimat fra Thon Hotels viser at hver tredje hotellgjest benytter seg av tilbudet om gratis Nespresso- kaffe i lobbyen. Det tilsvarer i overkant av 500.000 kopper kaffe i året.

–Tilbakemeldingene fra våre gjester har så langt vært udelt positive, og vi regner med at etterspørselen bare vil øke når tilbudet blir enda bedre kjent, sier Turid Nyeggen.

 

Verdenstoppen i kaffedrikking

Nordmenn ligger i verdenstoppen når det gjelder kaffedrikking. Nordmenn drikker i gjennomsnitt mer enn fire kopper kaffe om dagen. Det viser Nespressos egen undersøkelse gjennomført av analysebyrået YouGov. Med et så høyt inntak av kaffe stiller vi også krav til kaffen.

– Stadig flere drikker Nespresso-kaffe privat eller på jobben, og i merker økende interesse fra hoteller om å ta i bruk våre business-maskiner, sier Norden-sjef Kristen A. Hovland i Nespresso. 

 

Hotellkjeden har kjøpt inn seks Nespresso Aguila – maskiner og mer enn 50 Nespresso Gemini-maskiner for å tilfredsstille gjestenes krav til god kaffe. 

Teaser:

Thon Hotels blir den første hotellkjeden i Norge som tilbyr gratis Grand Cru kaffe fra Nespresso til gjestene.

Main Image:
Thumbnail Image: