Toppkokk bak nytt restaurantkonsept

Quality-hotell med nytt restaurantkonsept.

Publisert Sist oppdatert

Tore Carlsson Sægrov har utviklet Brasserie X for Quality Hotel Globe i Stockholm.

Quality Hotel Globe i Stockholm lanserer det nye restaurantkonseptet Brasserie X. Det er utviklet I samarbeid med Tore Carlsson Sægrov, som har vunnet «Havets kokk» i Sverige og «Årets grønne kokk» for 2014 I Norge.

Sægrov er ansatt på Quality Hotel Leangkollen. Han har også erfaring fra Terje Ness-restaurantene Haga, Oro og Onda. I arbeidet med Brasserie X har han hatt ansvaret for råvarer og opplæring av personalet på hotellets kjøkkken, som ledes av kjøkkensjef Anders Johansson. 

I en pressemelding skriver Quality Hotel Globe at målet med Brasserie X er å skape en avslappet og god opplevelse I et stemningsfullt miljø.

Rettene på menyen har utspring i det franske, med en nordisk vri. Og interiøret er utformet med tanke på at mange hotellgjester spiser alene.

– Terskelen for å sette seg alene i en restaurant kan være høy. Derfor har vi lagt vekt på å skape et fysisk miljø som også er innbydende for gjester som bestiller bord for én. Det skal være koselig å spise hos oss når du er alene, eller med kolleger, familie og venner, sier hotelldirektør Tahir Bouchaib.

LES OGSÅ: – Dere kommer til å elske den

Powered by Labrador CMS