Serverer økologisk kaffe

Publisert Sist oppdatert

Ill.foto.

Scandic har gjort seg bemerket med sin bevisste miljøprofil. Flere av kjedens hoteller er svanemerket, og i tillegg til omfattende miljøtiltak legges det vekt på sunn og 'ren' mat. Økologiske produkter prioriteres og siden hver nordmann drikker i gjennomsnitt 160 liter kaffe i året, var det et naturlig skritt å tilby denne varen i en økologisk utgave.

Etterspørsel etter økologisk mat er i vekst, men Norge er allikevel på begynnerstadiet i forhold til en del andre land.

- Det finnes svært få økologiske varegrupper fra leverandørene tilpasset store innkjøpere. Derfor er vi svært glade for å ha fått en avtale med Joh. Johannson om å få levert den økologiske kaffen 'coffea pura' til alle våre hoteller, sier Hellegård.

- Vi er sikre på at dette blir godt mottatt av våre gjester.

Den økologiske kaffen er dyrket av små kaffebønder på tradisjonelt vis uten sprøytemidler og kunstgjødsel. Kaffebærene håndplukkes bær for bær, og resultatet blir en mild, behagelig og rund smak.

(Kilde: Scandic)

Thumbnail Image:
Powered by Labrador CMS