Populært kildevann

Publisert Sist oppdatert
Ingress:

San Pellegrino er i dag et av verdens mest kjent kildevann. Dette kildevannet blir hentet opp fra et reservoar som ligger 3000 meter under bakken og kommer fra kilder i de italienske alper sju mil nordøst for Milano.

San Pellegrino består av naturlige mineraler som gir vannet en behagelig smak. San Pellegrino er rikt på kalsium og magnesium og er tilsatt naturlig kullsyre fra Toscana. Dette gjør det til det mest balanserte kildevannet i verden. San Pellegrino er i dag det ledende kildevannet til topprestauranter i mer enn 100 land og produserer årlig 500 millioner liter hvorav 380 millioner blir eksportert.

 

San Pellegrino Fruit Beverages kommer fra den italienske tradisjonen å utvikle deilig tørstedrikk ved å blande jus fra ferskpresset sitrusfrukt med mineralvann og sukker. Det er disse enkle, naturlige og aromatiske drikkene som ofte kalles Limonata og Aranciata.

San Pellegrino Limonata(kildevann med sitronsmak) inneholder 16 prosent sitronjuice og består av frukt fra Sicilia og er laget på gamle italienske oppskrifter og er frisk og tørsteslukkende. Det er ikke tilsatt smak eller farge noe som gjør den til et naturlig kildevann med en frisk fruktsmak og blir spesielt foretrukket av de som ikke liker for mye sødme. San Pellegrino Aranciata består av 15,6 prosent blodappelsiner. Begge drikkene er et godt alternativ til brus.

 

Mona Lisa

Historien om San Pellegrino startet allerede i de 8.århundre. Leonardo Da Vinci besøkte ofte vannkilden i sin jakt på fullkommen skjønnhet og det evige liv. Historien forteller at Leonardo Da Vinci malte ”Mona Lisa” ved San Pellegrino- kilden. Som den nyskapende og revolusjonære kunstneren han var brukte han kilden til inspirasjon og for den helsebringende effekten. Italienske leger fulgte opp dette og sendte i mange århundrer sine pasienter til denne mirakuløse kilden. Dette magiske vannet var spesielt egnet til å kurere både fordøyelses-, lever og nyrebesvær.

Teaser:

San Pellegrino er i dag et av verdens mest kjent kildevann. Dette kildevannet blir hentet opp fra et reservoar som ligger 3000 meter under bakken og kommer fra kilder i de italienske alper sju mil nordøst for Milano.

Main Image:
Thumbnail Image: